Adventi Fényhetek

Legyen ez az ünnep más, mint a többi!

Az Advent egy különleges időszak, amit gyakran rohanással, kapkodással töltünk és végül kimerülten zárjuk a karácsony ünnepével. Lehet ezt máshogy is!

Ebben szeretnénk segítségedre lenni önismerettel, jógával, meditációval, relaxációval és heti tematikus belső lelki munkával egy 4 hetes online program keretein belül.

Időpont: 2023 november 27-december 18

Ez az ünnep legyen más...

Engedd el a stresszt, rohanást, kapkodást...

Kapkodás

Az évvégi hajrában és kapkodásban ne feletkezz meg magadról! Ne engedd, hogy teljesen lemerülj és figyelj arra, hogy maradjon elég energiád az ünnepekre és élvezni is tudd

Díszítés

Az otthonod díszítésben, a hangulat megteremtésében ne feletkezz meg saját magadról. Fontos, hogy az ünnepekre Te is pompás állapotban legyél.

Vásárlás

A bevásárló központok feszültségében, a hirdetések nyomásában is tudd, hogy a karácsony nem az anyagi javakról szól.

Kimerültség

Ne engedd, hogy kimerültséged, feszültséged élvezhetetlenné tegye számodra és szeretteid számára az ünnepeket.

Idén próbáld meg ezt az időszakot...

…fényesebbé, nyugalmasabbá, elmélyültebbé varázsolni. Ebben szeretnénk ezekben az Adventi hetekben a segítségedre lenni!

Az Adventi Fényhetek online eseménysorozat célja:

hogy csökkenteni tudd a feszültségeket, az év végi kapkodást és feltöltődhess, ellazulhass és sikerüljön Fényt beereszteni ezekbe a különleges napokba.

A program

Ismerd meg a program részleteit:

Minden hétfő este 19 órakor találkozunk.

Minden héten, minden új gyertyával, amit meggyújtunk a koszorún egy új téma érkezik. Hétfőn este a heti témát és vele járó lelki munkát, gyakorlatot beszéljük át (kb. 30 perc).

Minden héten 1 Fényjóga + 1 Fénymeditáció,

ami helyreállítja a testi, lelki, érzelmi és mentális egyensúlyt, követve a heti témát és támogatva a heti gyakorlatot (hétfőn este élőben 19:30-20:15)

Minden héten 1 Mélyrelaxáció,

mert főleg az év vége felé életbevágó és elengedhetetlen a megpihenés, a mély ellazulás (hetene élőben péntek este 19 órakor).

Minden héten 1 beszélgetés

Önismeret, belső gyermek, Ájurvéda, stresszkezelés, receptek és tudnivalók melyek a mindennapokban segítségedre lehetnek.

Videók egyéb témákban (bónuszok)

természetről kint & bent, angyalok, vásárlásához tippek és tanácsok, illóolajokról erre az időszakra (stressz csökkentéshez, ellazuláshoz, meditációhoz és immunerősítésre).

Minden héten Kérdezz & Felelek

ha kérdésed, elakadásod lenne, akár a gyakorlással, akár a mindennapokkal, támogatunk és igyekszünk tudásunkkal a segítségedre lenni.

Bónuszok:

Ezeket még megkapod a programban:

Extra bónusz 2023-ban:

Étrend és napirend javaslatok a 4 hétre:

Jelentkezés

Adventi Fényhetek

Online program ami segít átvészelni az év végi hajrát, ünnepi kapkodást – stresszt és segít abban, hogy energikusan, örömteli hangulatban éld át az ünnepeket.

Időpont: 2023 november 26-december 18

Ára: 33.990 Ft

A kosárba gomb megnyomása után várj pár másodpercet, az oldal automatikusan továbbvisz.

A programra való jelentkezés lejárt. Ha értesülni szeretnél a következő indulásáról, iratkozz fel hírlevelünkre.

Gyakori kérdések

Az oldalon belül hozzáférést kapsz egy zárt rendszerhez, ahova feltöltésre kerülnek a tananyagok és a videók. 

A találkozások Zoom-on keresztül történnek majd. Ha nem tudsz az adott eseményen részt venni, nem gond – mert ezek feltöltésre kerülnek a kurzus online felületére is.

 • Hetente legalább 30 perc a heti belső munkával kapcsolatosan

 • Jóga és egyéb eszközök nem kötelezőek, tehát nem kell őket végezned. A céljuk csupán támogatni Téged a heti lelki munkával kapcsolatban és időtartalmuk heti kb. 1 óra.

 • Mélyrelaxáció szintén arra hivatott, hogy az ellazulásban támogasson ezekben a hetekben, de nem kötelezőek. időtartamuk hetente kb. 30-40 perc

 • Érdemes egy szép kis füzetet vagy könyvet, jegyzetfüzetet beszerezni magadnak erre az időszakra és a belső munkálatokat jegyzetelni

 • Idén ezt a programot nem kiséri facebook csoport, így facebook nélkül sem maradsz le semmiről. Fontosnak tartjuk A program alatt zajló belső munkát zárt felületen tartani.  

 • Zoom felületen tartjuk az élő foglalkozásokat, ezért ehhez szükséges letölteni a zoom ingyenes alkalmazást

Csak ajánlani tudjuk, hogy szánj magadra ennyi időt, ennyi figyelmet és törődést. Könnyebb ugyanis sokat elvárni magunktól, ha sokat is adunk magunknak!

Kimondottan ajánljuk Neked, ha:

 • energiahiányban szenvedsz.
 • szereted a karácsonyt és mégis minden évben ugyanolyan feszültséggel, rohanással és kapkodással teltek az ünnepeket megelőző hetek.
 • szeretnéd idén megélni az Advent adta időszak belső fényességét és a figyelmedet az anyagi világól kicsit befelé vinni.
 • az év végi hajrá rendszerint lemerít az ünnepekre.
 • a karácsony számodra gyakran egy mély érzelmi időszak és nem mindig örömteli ünnep volt.
 • az idei év számodra más, mint az eddigi és szeretnéd az ünnepeket egy új megközelítésből megismerni.
 • eleged van a bevásárló központok és az ajándékbeszerzés lehetetlen körforgásából és szívesen kilépnél ebből.
 • vágysz a belső békére, szeretetre, mély nyugalomra és a karácsony fényére magadban.

Igen, természetesen, minden visszanézhető és még az ünnepek alatt is Veled maradnak a felvételek és a gyakorlások. 

A program tananyagához nem csak az Adventi időszak alatt férsz hozzá. A tananyagközpont egészen tavaszig elérhető lesz számodra, egészen addig, amíg még aktuális és szezonálisan használhatóak a feltöltött tananyagok.