Csend, ahol a test minden
sejtjét áthatja a lélek

Lélek - jelenlét elvonulás

Lélek-jelenlét jelentése: A lélek kiterjedése és csend, egyenletesség, stabilitás ebben a kiterjedésben, ahol a test minden részét és minden sejtjét áthatja, átjárja a Lélek.

Egy olyan Elvonulásra hívunk, ahol pont ezt szeretnénk számodra lehetővé tenni.

2024-es év dátumai:

2024 június 7-9
2024 szeptember 20-22

Haladó Lélek-jelenlét Elvonulás: 2024 november 7-10

PROGRAMTERV

Lélekjelenlét

A Lélek-jelenlét Művészete 8 egyszerű lépéssel segít elindulni a befelé hallgatás, a meditáció, az elmélkedés, a lélek-jelenlét felé és támogat ennek fenntartásában, elmélyítésében a mindennapokban.

Legfontosabb talán, hogy életünkben, a mindennapi rohanásainkban találjunk időt,  a nyugalomra és arra, hogy Istent, a fényt, a szeretettet, életünkbe hívjuk és befogadjuk.

Ebben igyekszik igazán nagy segítséget nyújtani Elvonulásunk, a Lélek-jelenlét 8 lépcsős Művészete. Egyszerű és kézzelfogható lépésekkel, áttekinthető példákkal és gyakorlatokkal segít lépésről lépésre a haladásban és vezet el a lélek-jelenléthez. Választ ad sok kérdésre és segíti a meditációt – az elmélkedést, a befelé hallgatást – életünk részévé tenni. Egy igazi kincs a mai rohanós, zaklatott életünkben.

Ezen az Elvonuláson A Lélek-jelenlét Művészetének egyszerű, de létfontosságú 8 lépését a jóga, a légző gyakorlatok, a természet, a gyógynövények és az Ájurvéda tanításai egészítik ki és segítik a test, az elme és a lélek egyensúlyát, nyugalmát. Nem szükséges semmilyen fajta jóga ismeret, bárki részt vehet, akit a belső béke, az egyensúly, a lélek, a meditáció és a Lélek-jelenlét érdekel.

Ez az Elvonulás Neked való, ha nem csak 3 napot szeretnél kikapcsolódni, hanem keresed azt, hogy a  mindennapokban hogyan tudsz kikapcsolódási pillanatokat, perceket, órákat magadnak teremteni és valódi, felemelő Lélek-jelenléttel megtölteni.

Ez a pár nap igazi kincs, szeretettel ajánljuk.

“Köszöntsd a reggelt, üdvözöld az új napot
és teljes szívedből mondj igent ahhoz, ami lesz.
Érezed, hogy a találkozások,
emberekkel és dolgokkal,
nem értelem nélkül haladnak el melletted,
hanem megváltoztatják a lelkedet…”

HELMUT SCHLEGEL

SPIRITUAL COACHING

A Lélek-jelenlét Elvonulás Helmut Schlegel (a Ferences rend papja, a Frankfurti Keresztény Meditációs Templom alapítója és vezetője) „Spiritual Coaching” című könyvén alapszik.

HELYSZÍN

BAKONYBÉL - A Bakony gyöngyszeme

Elvonulásunk helyszíne egy csodálatos hely, ahol a béke, a csend és a lélek-jelenlét már régóta a mindennapok része.

Elhelyezésünk az Elvonulás alatt: 2 személyes szobákban saját fürdőszobával, közös étkezővel és konyhával. Toldi Lívia remek vegetáriánus főztje és szeretettelteljes ellátása kísér minket az elvonulás alatt. Rendelkezésünkre áll házon belül egy csodás terem, amit reggeltől estig, igény szerint használhatunk.

Ha szeretnél eljönni, kérlek ne tartson vissza az, hogy csak egyedül tudnál jönni. Sőt, egy elvonuláson szinte ajánlott nem mással, nem a társasággal foglalkozni, hanem pár napra csak magadra figyelni. De mi mindig ott leszünk, így már eleve nem érzed majd magadat egyedül!

ELLÁTÁS

Szezonális, friss, finom és könnyen emészthető ételek

Ellátásunkat a Lélek-jelenlét Elvonuláson is Toldi Lívia varázslatos főztje biztosítja. Az Elvonulás alatt komoly figyelmet szentelünk arra, hogy ételeink szezonálisak, könnyen emészthetőek, finomak, frissek, holdállást követőek és főleg nyugalmat előidézőek legyenek testben, lélekben és elmében is.

A belső békét és az elcsendesedést az Elvonulás alatt segíti, ha az Elvonulást megelőző héten már nem fogyasztasz húst, húskészítményeket, alkoholt és kávét. (Ha ragaszkodsz a kávédhoz, ne aggódj, lesz az Elvonuláson, de ajánljuk, hogy ha tudod saját érdekedben engedd el egy pár napra…)

Az Elvonulás alatt a gyakorláshoz igazított napi 2 vegetáriánus főétkezésünk lesz. De nem kell aggódni, senki nem fog éhezni. A köztes idő alatt is lesz étel, de fontos, hogy a hasat most csak naponta 2x töltsük meg, evvel hozzásegítve magunkat a gyakorláshoz szükséges nem teli és nem is üres gyomorhoz.

Statisztikák:

Számok, amikre büszkék vagyunk

0 +
Év tapasztalat
0 +
Tábor
0 +
Eddigi résztvevő

JELENTKEZÉS

Információk, árak és jelentkezés

2 éjszaka és 3 nap

 • Normál ár 117 000 Ft / Fő

  Az ár tartalmazza minden program és foglalkozás díját, továbbá a teljes ellátást.

 • Korai jelentkezés esetén 99000 Ft / Fő

  A korai jelentkezés akkor valósul meg, ha a foglaló befizetésre került legalább 30 nappal az elvonulást megelőzően.

JELENTKEZÉS MENETE

Miután kiválasztottad a számodra megfelelő időpontot, nincs más teendőd, mint bankkártyával vagy átutalással biztosítani helyedet a foglaló befizetésével. 

Ezt követően e-mailes értesítést kapsz a továbbiakról. 

Előleg összege: 30 000 Ft 

Bankkártyás fizetés esetén

Lépések:

 1. Válassz dátumot
 2. Nyomd meg a „Lefoglalom gombot”
 3. Az oldal tovább visz automatikusan
 4. Menj tovább a pénztár oldalra
 5. Add meg az adataid
 6. Végezd el a bankkártyás tranzakciót és véglegesítsd a helyed.
 7. Figyeld a leveleid, minden fontos információt ott fogunk Neked elküldeni.

Inkább utalnál?

Átutalásos fizetés

Lépések:

 1. Töltsd ki az űrlapot
 2. Válassz dátumot
 3. Küld be az űrlapot
 4. Levélben megkapod az utaláshoz szükséges adatokat
 5. Végezd el az átutalást, ezzel biztosítottad a helyed.
 6. Figyeld a leveleid, minden fontos információt ott fogunk Neked elküldeni.
(Előfordulhat, ha egy Elvonulásra már csak 1-2 hely van, hogy „megelőz” egy kártyával fizető érdeklődő, így ha módod van rá, azt a fizetést javaslom.) 

RÓLUNK

Akik elkísérnek az úton

Szeretnénk azért dolgozni, tudásunkat arra használni és a rajtunk keresztül áramló energiákkal azért tenni, hogy a boldog, lelkes, nyugodt, örömmel és szeretettel teli, élhető életet élő emberek számának nap mint nap növekedhessen! A titok ehhez a mindennapok erejében rejlik!

És ha mind e mellett sikerülne hozzájárulni ahhoz, hogy az egészséges spiritualitást vissza emeljük méltó helyére, a természetet és természeti folyamatokat újra részévé varázsoljuk a zaklatott mindennapoknak, nagyon boldogok lennénk, mert akkor az egyensúly könnyen állítható helyre az életünkben, a mindennapoknak és nap minden pillanatában …

Jóga & Életmód Táborainkban és a Lélek-Jelenlét Elvonulásokon is ellátásunkat Toldi Lívia holdnaptár szerinti főzései, szezonális és Ájurvédát érintő finom ételei biztosítják!

Lívia (balra) és Barbara (jobbra)

VISSZAJELZÉSEK

Nézd meg mit mondtak, akik már elvonultak velünk:

"Rengeteget adott, hogy minden kérdésre nyitottak voltatok, és úgy válaszoltatok sokszor személyre szabottan, hogy abból más is tanulhatott. A bonyolult, nehezebb témákat is érthetővé tudtátok tenni. Nagyon tetszett, hogy az eltervezett programot rugalmasan kezeltétek, alkalmazkodva az esetleg több kérdéshez, történet-meséléshez, ugyanakkor minden lényeges elemet megtartottatok. Mindent megkaptam, sőt többet is, mint amire számítottam. Rengeteg „tudás-kiskaput” nyitottatok ki. Összességében szuper tábort szerveztetek, kedvet csináltatok a tanultak elmélyítéséhez és további ismeretek megszerzéséhez, de útravalót is adtatok a mindennapokba beépítéséhez is, ami talán a legnagyobb kincs. Integrált tudást közvetítetek, nyitottságot és csupa pozitív energiát sugároztok. Ha ebből mi, résztvevők, egy kicsit is magunkévá teszünk, és ezen túl egy picit tovább is közvetítünk, talán már jobbá is tettük magunkat, és ami körülvesz minket. Nagyon köszönöm Nektek mindazt, amit adtatok! Kívánom, hogy minél több emberhez eljussatok, és nagyon remélem, hogy rövidesen újra résztvevője lehetek valamelyik programotoknak!"
Dominika
Budapest
"Ajánlom másoknak a részvételt, mert olyan emberekkel találkoztam, akik szívvel, szertetettel, alázattal végzik munkájukat, és nagyon jó amikor az ember "csak" kap és végre nem csak ad... Hála Nektek "megkérdeztem" magamtól, hogy "lelkem" mit akar és azt csináltam...."
Anikó
Pozsony
"Halas vagyok nektek minden egyes percért. Nagyon sokat adtatok nekem, amit minden egyes nap próbálok átültetni a való világba. Olyat kaptam Tőletek amire nem is gondoltam. Livi minden egyes szava a mai napig el bennem és erőt ad, Barbara a Te jelenléted, tanításod szintén rengeteget segített abban, hogy elinduljak a saját utamon. Én csak annyit szeretnék, hogy a kettőtökben lévő hitet és tudást még több embernek adjátok át, és én szeretnék minden ilyen típusú Elvonuláson részt venni."
Kriszti
Budapest

GYIK

Kérdések, amik felmerülhetnek Benned

Bármelyik gombra kattintasz, oda navigál a foglalási lehetőséghez 

Itt eldöntheted, hogy kártyával vagy átutalással rendezed a foglaló összegét, ezzel biztosítva a helyed az elvonuláson. 

A további információkat ez után emailben kapod meg. 

A Jóga & Életmód Táborokba, jelenlegi kormányrendelet szerint védettségi igazolvány nélkül is el lehet jönni és részt lehet venni. Jelenleg semmilyen korlátozás nincs életben.

Az Elvonuláson jógát tartunk és nem igazán hiszünk a különböző jóga irányzatokban, nálunk nincs ilyen jóga, meg olyan jóga, nincs áramlós, nincs női, nincs erőnléti, nincs flow vagy lebegő jóga, sorolhatnánk …. számunkra a jóga akkor jóga, ha teljes és nem szedjük szét darabokra. Ezen felül fontosnak tartjuk és ezt az Elvonuláson is megtapasztalhatod, hogy a jóga nem korlátozódik a jóga matracra, jelen van az élet és a mindennapok minden percében.

Ha szeretnél beletekinteni egy rövid reggeli jóga gyakorlásba vagy esetleg gyakorolni, akkor azt a YouTube csatornánkon megteheted. Sok tematikus videót találsz ott, mind kb. 30 perc hosszúak és stílusában hasonló gyakorlásokkal találkozol majd a táborban.

Természetesen sőt, ha megírod nekünk előre, akkor úgy készítjük az ételeket, hogy mindenki számára megfelelő legyen. Egyedi eseteknél, azt is vállaljuk, hogy külön készítünk Neked ételt úgy, ahogy arra szükséged van. Szeretnénk, ha az Elvonulás pár napja alatt mindenki ki tudna kapcsolódni és nyugodtan hátra dőljön az is, akinek egyedi a táplálkozása. Ebből kifolyólag nem okoz gondot a vegán, glutén és laktózmentes ellátás sem. 

Pócza Barbara szükség esetén személyesen megválaszolja kérdésed: +36 30 952 3934

Örülök, hogy eddig legörgettél...

Remélem, minden felmerülő kérdést sikerült megválaszolnunk. Biztosítsd helyed az Elvonulásra és éljük át együtt a Lélek-jelenlétet.

Kérdésed van?

Vagy...

Ha még nem tudsz dönteni

…vagy még nem vagy biztos az időpontban, iratkozz fel itt és küldünk Neked információkat és értesítést az éppen aktuális Elvonulásról.

Díjbekérő igénylése