A Bakonyban

Ismerd meg jógatáborunk Jásdon

Ez a Jógatábor azoknak szól, akik a jóga szerteágazó, eredeti aspektusaival szeretnének foglalkozni, és a jóga tanításaiban elmélyülni. Ez a tábor ideális lehetőség, ha a valódi jógát matracon és matracon túl szeretnéd megismerni,  megtapasztalni.

Következő tábor indulása: 2024. március 1-3.

A Bakonyban

Ismerd meg jógatáborunk Jásdon

Ez a Jógatábor azoknak szól, akik a jóga szerteágazó, eredeti aspektusaival szeretnének foglalkozni, és a jóga tanításaiban elmélyülni. Ez a tábor ideális lehetőség, ha a valódi jógát matracon és matracon túl szeretnéd megismerni,  megtapasztalni.

Következő tábor indulása:  2024. március 1-3.

Gyertek ketten és spóroljatok 30%-ot. 02.10.-ig igénybe vehető páros kedvezmény a következő táborunkra.

Jóga, jóga és jóga

Üdv itt!

Köszöntelek új táborunk varázslatos világában, ahol a jógára helyezzük a fókuszt. Ez a tábor egy valódi és felejthetetlen jóga-élményt ígér, amelyben felfedezheted és mélyebb szinten megismerheted a jógát.

Jóga

Jóga elméletben és gyakorlatban minden mennyiségben

Mi a célunk?


Szeretnénk a jógát a fitnesz világából és a testközpontú megközelítésből
visszavezetni méltó spirituális helyére!

A valódi jógát nem a jóga matracon gyakoroljuk és az igazi meditáció, spiritualitás nem korlátozódik egy ülő testhelyzethez vagy kitekert erőgyakorlatokhoz...

Szeretnénk Neked is megmutatni mennyivel több is a jóga valójában és mennyivel többet adhat Neked!

A helyszín adottságai miatt garantált a csend és a zavartalan pihenés, feltöltődés, a jóga gyakorlásunk megkezdése vagy elmélyítése (ne csak testhelyzetekre gondolj!).

Nem csak a matracon tapasztalhatsz meg felemelő élményeket, hanem a jóga filozófiáján és elméletén keresztül is elmélyülhetsz. 

Érdekes előadásokban és beszélgetésekben fedezheted fel a jóga filozófia, a pránajáma, a jóga nidra és a jógikus életmód titkait. 

A tudatosságfejlesztő technikák és a meditáció segítségével pedig megtapasztalhatod az elméd csendjét és a belső harmóniát.

Nem ez az igazi célunk,

de kellemes és hasznos melléktermékei egy Jóga Tábornak:

Miért különleges egy ilyen tábor?

Egy nagy birtok kellős közepén, érintetlen természetben található a Jóga Táborunk helyszíne. A birtokon egy saját kis tó is található, ami partján nem csak jógázni tudunk, hanem amiben a nyári melegben fürdőzni is lehet.

Nem csak a matracon tapasztalhatsz meg felemelő élményeket, hanem a jóga filozófiáján és elméletén keresztül is elmélyülhetsz. 

Érdekes előadásokban és beszélgetésekben fedezheted fel a jóga filózófia, a pránajáma, a jóga nidra és a jógikus életmód titkait. 

A tudatosságfejlesztő technikák és a meditáció segítségével pedig megtapasztalhatod az elméd csendjét és a belső erejét &  harmóniját.

Fő programok a táborban...

A jógatábor programjai igazodnak az időjáráshoz és a természet adta lehetőségekhez

B terv mindig van, így ne csüggedj… 

Ellátásunkat többnyire Toldi Lívia saját termesztésű és nagyon finom termései biztosítják. A friss forrásvíz pedig természetesen korlátlan mennyiségben áll a résztvevők rendelkezésére.

Kik várnak a táborban?

A Jóga & Életmód Táborok megalkotói és szervezői

Pócza Barbara

Ájurvédikus jógaterapeuta

Elsősorban Édesanya vagyok, azon túl jóga oktató, Ájurvéda & Jóga terapeuta, alternatív mozgás és masszázsterapeuta, Prána Energia Gyógyítás oktató, Élet & Egészség coach és még sok egyéb. Igyekszem a legjobb tudásom szerint átadni, mind azt, amit tudok, amit megtapasztaltam és ami előrébb vitt az életben.

Toldi Lívia

Biogazda

Elsősorban Édesanya, vagyok, azon túl pedig lelkes természetbarát, biokertész, reform szakács és a természetes-, alternatív gyógymódok híve. Szerencsésnek mondhatom magam, amiért életem során rengeteg szállal kapcsolódhattam a természethez…

Tekintsd meg a Duna Tv - Balatoni Nyár című műsorában velünk készült felvételét.

Statisztikák:

Számok, amikre büszkék vagyunk

Év tapasztalat
0 +
Tábor
0 +
Eddigi résztvevő
0 +

Bónusz a résztvevőknek

Szeretnénk Neked, aki hozzánk fordul  minden tőlünk telhetőt megadni, ami hozzásegíthet Téged, hogy jobb, élhetőbb és egészségesebb életet tudj magadnak kialakítani. Ezért, ha velünk töltesz egy Jóga Tábort a következőt adjuk Neked ajándékba: 

Jóga365

J & É Tábort követően 1 hónap tagságot adunk neked a jóga365 havi előfizetéses online programunkba. Azért, hogy tovább megerősíthesd magadban megszerzett tudást és szokásokat.

Hangfürdő

Egy majdnem 2 órás mély relaxációs élményt ad a valódi hangfürdő tibeti hangtálakkal, hangmasszázs testnek & léleknek.

Élmény, ajándék

Tavasszal és ősszel egy 30 perces masszázs vár rád a J & É Tábor alatt, nyáron pedig túra kajakozás a Sajkodi öbölbe.

Programok, árak és jelentkezés:

2024-es dátumok: 

Augusztus 5-7
Augusztus 16-18
Október 11-13

2 éjszaka és 3 nap

 • Normál ár 135.000 Ft / Fő

  Az ár tartalmazza minden program és foglalkozás díját, továbbá a teljes ellátást, Ájurvédikus konzultációt (korai jelentkezés esetében igénybe vehető) és 2 hónap tagságot a jóga365 programban.

 • Korai jelentkezés esetén 120.000 Ft / Fő

  A korai jelentkezés akkor valósul meg, ha a foglaló befizetésre került legalább 30 nappal a tábort megelőzően.

Inkább utalnál?

Jelentkezés menete

Miután kiválasztottad a számodra megfelelő időpontot, nincs más teendőd, mint bankkártyával vagy átutalással biztosítani helyedet a foglaló befizetésével. 

Ezt követően e-mailes értesítést kapsz a továbbiakról. 

Előleg összege: 30 000 Ft Igen, indítom a megrendelést

Amennyiben még nem tudod, melyik időpont lenne megfelelő számodra, iratkozz fel az értesítésekért

Bankkártyás fizetés esetén

Lépések:

 1. Válassz dátumot
 2. Nyomd meg a „Lefoglalom gombot”
 3. Az oldal tovább visz automatikusan
 4. Menj tovább a pénztár oldalra
 5. Add meg az adataid
 6. Végezd el a bankkártyás tranzakciót és véglegesítsd a helyed.
 7. Figyeld a leveleid, minden fontos információt ott fogunk Neked elküldeni.

Vásárlás előtt ismerd meg a lemondási feltételeket.

Átutalásos fizetés

Lépések:

 1. Töltsd ki az űrlapot
 2. Válassz dátumot
 3. Küld be az űrlapot
 4. Levélben megkapod az utaláshoz szükséges adatokat
 5. Végezd el az átutalást, ezzel biztosítottad a helyed.
 6. Figyeld a leveleid, minden fontos információt ott fogunk Neked elküldeni.
(Előfordulhat, ha egy táborra már csak 1-2 hely van, hogy „megelőz” egy kártyával fizető érdeklődő, így ha módod van rá, azt a fizetést javaslom.) 

Nézd meg mit mondtak, akik már táboroztak velünk:

Vélemények

"A jógatábort mindig nagyon várom, hisz a mindennapi stresszt csak ilyen típusú elvonulással, feltöltődéssel tudom újra-meg újra túlélni. A táborokban a legnagyszerűbb élmény a meditáción, relaxáción túl a közös együttlétek, beszélgetések, sütések, főzések, kirándulások, élmények......."
H. Kriszti
"Jó volt egyútt jógázni, még kinnt az esőben is. Klassz a hely, megnyugtató és egyben izgalmas is. Finomakat ettünk, èrdekes volt mi mindent bele lehet tenni egy zöld pestóba.."
P. G. Csilla
"Sikerült teljesen kikapcsolnom, pont erre volt szükségem. Kipihenve, újratöltött életörömmel és persze sok finomsággal jöttem haza. A kedves és inspiráló társaság, a gyönyörű környezet, az egészséges és finom ételek, a tartalmas program, a sok mozgás és a csodás, bensőséges pillanatok már csak hab volt a tortán."
V. Réka
"Jógatábort kerestem az interneten. A belső iránytűmre hallgattam és tudtam, hogy nekem téged, benneteket kell választanom. A jógatábortól feltöltődést vártam, kimozdulást a saját komfortzónámból és határaim feszegetését, ami sikerült is! A kajakozás óriási élmény volt nekem! A táborban azt a belső nyugalmat éreztem, hogy három lépéssel hátrébb léphettem a saját életemtől, és onnan szemlélve, teljesen más irányt kaptam."
H. Kriszti

Ismered a Jóga és Életmód táborunk?

Tanulj az Ájurvédáról & Jógáról úgy, hogy feltöltődsz, új élményekkel gazdagodsz és betekintést nyersz egy új életmódba, amit magaddal vihetsz a hétköznapokba is. Ha a jógán Ayurvédával és életmód tanácsokkal is gazdagodnál ajánlom figyelmedbe ezt a táborunk. 

Gyakran ismételt kérdések:

Először válaszd ki a számodra szimpatikus időpontot. 

A következő lépés, a helyed biztosítása. Bármelyik gombra kattintasz, oda navigál a foglalási lehetőséghez 

Itt eldöntheted, hogy kártyával vagy átutalással rendezed a foglaló összegét, ezzel biztosítva a helyed a táborba. 

A további információkat ez után emailben kapod meg. 

A táborban jógát tartunk és nem igazán hiszünk a különböző jóga irányzatokban, nálunk nincs ilyen jóga, meg olyan jóga, nincs áramlós, nincs női, nincs erőnléti, nincs flow vagy lebegő jóga, sorolhatnánk …. számunkra a jóga akkor jóga, ha teljes és nem szedjük szét darabokra. Ezen felül fontosnak tartjuk és ezt a táborban is megtapasztalhatod, hogy a jóga nem korlátozódik a jóga matracra, jelen van az élet és a mindennapok minden percében.

Ha szeretnél beletekinteni egy rövid reggeli jóga gyakorlásba vagy esetleg gyakorolni, akkor azt a YouTube csatornánkon megteheted. Sok tematikus videót találsz ott, mind kb. 30 perc hosszúak és stílusában hasonló gyakorlásokkal találkozol majd a táborban.

Mi nem edzőtábort tartunk és ezt a jóga gyakorlásában és a többi programunknál is fontos. Természetesen élvezetesebb egy túra, ha van egy kis edzettséged, de a csoport mindig bevárja egymást. Sőt a távok és időtartalmát az egyes programnak is a csoport dinamikája és állapota határozza meg. Ne aggódj, nem lesz gondod!

Természetesen sőt, ha megírod nekünk előre, akkor úgy készítjük az ételeket, hogy mindenki számára megfelelő legyen. Egyedi eseteknél, azt is vállaljuk, hogy külön készítünk Neked ételt úgy, ahogy arra szükséged van. Szeretnénk, ha a tábor pár napja alatt mindenki ki tudna kapcsolódni és nyugodtan hátra dőljön az is, akinek egyedi a táplálkozása. Ebből kifolyólag nem okoz gondot a vegán, glutén és laktózmentes ellátás sem. 

Pócza Barbara szükség esetén személyesen megválaszolja kérdésed: +36 30 952 3934

Örülök, hogy eddig legörgettél...

Remélem, minden felmerülő kérdést sikerült megválaszolnunk. Biztosítsd helyed a számodra szimpatikus táborunkon, légy részese és töltődjünk együtt.

Kérdésed van?

Ha még nem tudsz dönteni...

…vagy még nem vagy biztos az időpontban, iratkozz fel itt és küldünk Neked információkat és értesítést az éppen aktuális táborokról.

Díjbekérő igénylése