Ájurvédikus Jógaterápiás foglalkozások a II. kerületben

Részletek:

Időpontok:

Helyszín:

A foglalkozásról:

A 1.5 órás foglalkozás szerves részei a testhelyzetek mellett a relaxáció, a pránajáma, az elcsendesedés és egy kevés elmélet, jógafilózófia is.  A gyakorlás alapjai az Ájurvédikus hatha jógába gyökereznek és feladatuk a test egyensúly állapotát (az egészséget) támogatni. 

Felszerelés és ruházat:

Jelentkezés:

Szia, Barbara vagyok!

Több mint 20 éve oktatok jógát, foglalkozom holisztikus egészségtudományokkal, és több, mint 10 éve tanulom az Ájurvédát. Elvonulásokat, Jógatáborokat, előadásokat, tanfolyamokat, online kurzusokat és egyéni konzultációkat is tartok.

Pesthidegkúton a jóga órákat itt tartom a közelben, ahol lakom és ahova a gyerekeim is iskolába járnak, jártak. Örömmel tartom ezeket az órákat és csodás érzés ezt a kis csoportot, ami itt az évek alatt kialakult útjukon kísérni és látni a jóga, az Ájurvéda mélyreható életet formázó, egészséget támogató hatását!

Ha szívesen csatlakoznál várunk szeretettel,

Barbara

Nézd meg ezt az egyszerű 20 perces foglalkozást a havi online közöségünkből (jóga365 – Oázis a mindennapokban), hogy egy kicsit megismerj és betekintést kapj, hogy körülbelül milyen foglalkozásra számíthatsz: