Jóga foglalkozások Herceghalmon

Részletek:

Időpontok:

Helyszín:

A foglalkozásról:

A 1.5 órás foglalkozás szerves részei a testhelyzetek mellett a relaxáció, a pránajáma, az elcsendesedés és egy kevés elmélet, jógafilózófia is.  A gyakorlás alapjai az Ájurvédikus hatha jógába gyökereznek és feladatuk a test egyensúly állapotát (az egészséget) támogatni. 

Felszerelés és ruházat:

Jelentkezés:

Szia, Barbara vagyok!

Több mint 20 éve oktatok jógát, foglalkozom holisztikus egészségtudományokkal, és több, mint 10 éve tanulom az Ájurvédát. Elvonulásokat, Jógatáborokat, előadásokat, tanfolyamokat, online kurzusokat és egyéni konzultációkat is tartok.

Herceghalom tartottam életem első jógaóráit, ami ma már több, mint 22 éve volt.  Amíg gyermekeim kicsik voltak itt éltünk Herceghalomban, de az az erős, kitartó és szeretetteljes jóga közösség, ami a sok év alatt kialakult visszahúzó erő volt számomra. Így még azok után, hogy leköltöztünk még mindig hetente egyszer vissza, vissza járok ide jóga foglalkozásokat tartani. Örömmel tartom ezeket az órákat és csodás érzés ezt a csoportot, ami itt a sok sok év alatt már közösségé alakult útjukon kísérni és látni a jóga, az Ájurvéda mélyreható, életet formázó, egészséget támogató hatását!

Ha szívesen csatlakoznál várunk szeretettel,

Barbara

Nézd meg ezt az egyszerű 20 perces foglalkozást a havi online közöségünkből (jóga365 – Oázis a mindennapokban), hogy egy kicsit megismerj és betekintést kapj, hogy körülbelül milyen foglalkozásra számíthatsz: