Kis lépésekkel a nagy változásokért

Csináld végig díjmentesen a Jóga21 szoksáformáló program első 7 napját és tapasztald meg, hogy az apró kis tetteknek mekkora ereje lehet egy jobb, élhetőbb élethez.

Fedezd fel, hogyan változtathatod meg az életed mindössze 7 percben naponta a Jóga21 programmal. A jóga, ájurvéda, meditáció és egészséges szokások kombinációjával megalapozhatod az egészséges életmód alapjait. Csináld végig az első hetet díjmentesen.

Ismerd meg Barbarát a program megálmodóját

Pócza Barbara

Ájurvédikus jógaterapeuta

Elsősorban Édesanya vagyok, azon túl jóga oktató, Ájurvéda & Jóga terapeuta, alternatív mozgás és masszázsterapeuta, Prána Energia Gyógyítás oktató, Élet & Egészség coach és még sok egyéb. Igyekszem a legjobb tudásom szerint átadni, mind azt, amit tudok, amit megtapasztaltam és ami előrébb vitt az életben.

Milyen témákat fogunk érinteni?

Hová küldhetem az oktatóanyagokat?

Add meg keresztneved és email címed most, és azonnal megkapod a 7 napra elegendő anyagot, ami lépésről lépésre vezet el egy jobb, élhetőbb és egészségesebb élet felé. Tapasztald meg az egészséges szokások erejét, amik megváltoztathatják a mindennapjaidat. A változásra várók sorában előre kerülsz, ha most cselekszel!