Méregtelenítés és
bónusz webinár az emésztésről

Köszöntelek és örülök, hogy érdeklődsz a méregtelenítés és az egészséges emésztés iránt. Jó látni, hogy Számodra is fontos az egészséges és tudatos életmód. Íme a 2 felvétel, és érdemes utána lejjebb görgetni, mert készültem Neked további érdekességekkel a témával kapcsolatban.

Üdvözlettel: 

Barbara

A webinárok felvétele:

Hallgasd meg a velem készült interjút a Fáklya rádióban, ahol szintén a méregtelenítés volt a fő téma.

4 hetes online méregtelenítés

Végig csinálnád Te is az online kurzusunkat, amivel  megfelelően támogathatod az egészségedet és a test természetesen méregtelenítését?

Mi vár rád? Egy komplett méregtelenítő program, A-tól Z-ig egy helyen. Felépített tematika – Ájurvéda – Jóga – Meditáció – Receptek – Gyógynövények

A 4 hetes programot együtt csináljuk végig így folyamatos támogatást kapsz.

 A program mellé most 60 napos tagságot kapsz a Jóga365 programunkhoz, amivel a méregtelenítés után is segítségedre leszünk fenntartani az új pozitív szokásokat. 

Szeretnélek támogatni az elindulásban egy egyedi kuponkóddal, amiért végig nézted a webinárt és megtetted az első lépéseket. 

Itt találod a 8000 Ft értékű kupont

Használd fel a kupont, hogy kedvezményesen tudj résztvenni a 4 hetes tavaszi méregtelenítésen és megkapd a 60 napos Jóga365 tagságot. Kattints és tudj meg többet

Statisztikák:

Számok, amikre büszkék vagyunk

0 +
Év tapasztalat
0 +
Megtartott kúra
0 +
Eddigi résztvevő