Prána

Energia Egyensúly

Tanfolyamok

Prána

Prána Energia Gyógyítás egy egyszerűen megtanulható, könnyen alkalmazható módszer, ami erős hatást gyakorol a fizikai testre. A Prána Energia Gyógyításban nem érintjük a fizikai testet csak a testet körülvevő finom energia mezőben vagy más néven aurában dolgozunk.

Prána Energia Gyógyítás rendszerének semmi köze a ma Magyarországon elterjedt prananadi rendszeréhez. A Prána Energia Gyógyítás Maha Atma Choa Kok Sui és Charlotte Anderson nevéhez fűződik és még sok más nagymester munkájához. Az oktatást és a képzéseket a TIIS (The Institute for Inner Sciences) nemzetközi szervezete szárnyai alatt végezzük. Az oktatásra kerülő anyag szerte a világon ugyan az és nemzetközi szervezetünk nagy figyelmet fordít az oktatott tudás tisztaságára és minőségére és ennek köszönhetően egy nagyon tiszta, hatékony és főleg biztonságos rendszert kínál tanítványai számára.

Hogyan működik?

A Prána Energia Gyógyítás technikájával egyensúlyba, harmóniába és egészséges állapotba hozható a testet körülvevő energia tér és a bennük elhelyezkedő energia központok. Ez az energia tér közvetlen kapcsolatban áll és befolyásolja a fizikai testet. Ha az energia test egészséges, akkor megerősödik az ellenálló képessége és felgyorsul a fizikai test öngyógyító folyamata. Ennek köszönhetően gyorsabban meggyógyulunk vagy akár teljesen el is kerülhetjük a betegségeket. A Prána Energia Gyógyítás csodálatos ajándék betegség esetén és óriási fegyver a megelőzés területén.

Ezek a technikák részben manapság is sokfelé, sokféle kultúrában elterjedt és használt módszerek az egészség megőrzése és visszaállítása érdekében. Letisztulásuk, egyszerűsítésük, pontosságuk és leghatékonyabb alkalmazási módjuk Maha Atma Choa Kok Sui Mester több mint 20 éves kutatómunkájának köszönhető.

A tanok többek között származnak a jóga, a nádik és a prána világából, Kinából a Külső Chi Kung és a meridiánok világából, Lord Mahaguruji Mei Lingtől (Boddhisattva Padmasambhava) és a Tibeti Buddhizmusból, a Teozófusok taniból, Madamme Blavatsky, Jógi Ramacharaka, E. Powell, Charles W. Leadbeater, Bill Henkin, Amy Wallace és mások… írásaiból, a Kahuna tanításból, a Kabbala, a keresztény és más világvallások bölcseleteiből, a sámánizmusból és a népi tudásokból, és még sok másfelől…

Miért érdekelhet ez Téged?

Világunkban minden ENERGIA, HULLÁMOK és REZGÉSEK, és ez már szinte közhelynek számít, mert mindenki tudja, szóbeszéd lett, sőt még utalgatunk is rá. Azt is tudjuk, hogy a gondolatnak nagy ereje van, tudjuk, hogy mások lelkiállapotát, érzéseit is megérezzük, ….. De Te tudod, hogyan működik mind ez valójában?

Előfordult már, hogy:

  • Nem találsz magyarázatot, hogy egyszer miért sikerül valami máskor miért nem? 
  • Nem érted, hogy alakulhatott ki az a helyzet, amiben most vagy?
  • Kiszolgáltatottnak érzed magadat a sorsnak vagy a véletleneknek?
  • Szeretnéd tudni mi mozgatja ezt a világot és az egész univerzumot?

Sőt:

  • Ha megutad a gyakori lebetegedéseket, a visszatérő náthát, köhögést a családban,
  • ha eleged van abból, hogy mindig fáradt vagy,
  • ha néha kilátástalannak érzed az életedet,
  • ha úgy érzed a nem kívánatos gondolatok néha eluralkodnak feletted,
  • ha békére és nyugalomra vágysz, akkor itt jó helyen keresel ezekre a gondokra megoldást!

Tanulj meg a finom energiákkal bánni, helyesen és egyszerűen meditálni és hatékonyan az egész-ségedért tenni. Vedd kezedbe az irányítást az életed minden területén! Nem fogod megbánni….

Tudj meg többet tanfolyamainkról:

Jelentkezés:

Következő kezdő képzés dátuma: 2024 május 11-12, Budapest.

A tanfolyam időtartalma két teljes nap és az ára: 46.000 Ft 

A Prána Energia Gyógyítás kezdő tanfolyam elvégzése lehetővé teszi, hogy egyszerű és akút betegségeket azonnal hatékonyan kezelni tudjunk. Az kezdő képzésen oktatott és gyakorolt tudás óriási segítséget nyújt viszont a megelőzés terén. A tanfolyam elvégzésével alkalmassá válik a résztvevő az energiatest (éterikus test) tisztítására, az energia torlódások megszüntetésére, az energia központok (csakrák) feltöltésére. Nem csak magunk, hanem bárki máson is. Így az energiatest egészségének és egyensúlyának a helyreállítása révén önmagunk és családunk segítői lehetünk.

A súlyosabb, pszichés vagy krónikus megbetegedések kezeléséhez további képzések elvégzése ajánlott, de az alap tanfolyammal is lehet már enyhíteni a panaszokat.

Jelentkezés után részletes tájékoztató küldünk az oktatott anyagról. Jelentkezni a képzésekre itt alul lehet vagy emailben: barbara@belsoragyogas.hu.

Tudj meg többet és értesülj az aktuális tanfolyamokról: