Hihetetlen (Új) év

100%-ban online kurzus

4990 Ft

3 Modulból álló online kurzus.

  • 4 db elméleti videó
  • 3 db munkafüzet
  • 10 db gyakorlati jóga videó
  • És egy tematika, ami végigvezet a lépéseken

A kurzus mindegyik modulja azonnal elérhetővé válik. Mindenki a saját tempójában tudja feldolgozni. A hozzáférés korlátlan időre szól.

Csináld végig az otthonodból

Magas ár / érték arányú tartalom

Több mint 20 éves tapasztalat

Nincs szükséged újévi fogadalomra a változáshoz…​

Mindegy, hogy épp január 1-e vagy augusztus 24-e van, minden nap elindulhatsz egy jobb és egészségesebb, boldogabb jövő felé. Minden nap ugyan olyan, mint a másik, a különbséget Te teszed hozzá. Ha Te nem változtatsz, akkor semmi nem is fog változni.

De hogyan változtassunk dolgokon úgy, hogy ne szakadjunk bele, ne vigye el minden erőnket mégis hatásos legyen és elérjük azt, amit szeretnénk?

Ebben a kurzusban azokat a lépéseket és azt a tematikát osztom meg veled, ami nekem bevált és sikeresen alkalmazom évek óta.

A tananyagban számtalan olyan segédeszközt biztosítok Neked, ami ebben fog segíteni: Letölthető munkafüzetek, meditációs és jóga gyakorlatok, vizualizációs hanganyagok.

Ki fogja tartani az online kurzust?

Pócza Barbara

Több mint 20 éves jóga és Áyurvéda mentor.

Üdvözöllek! A nevem Barbara. Ha velem tartasz, segíteni foglak, hogy közelebb kerülj Önmagadhoz, megtaláld saját magad legjobb énjét és egy olyan útra lépj, ami egy boldogabb és teljesebb jövő felé vezet.