J&É tábor 2023 – foglaló

Biztosítsd helyes!

30000 Ft

Többre hívunk Téged, mint csak egy rövid táborozásra, inkább egy pár napos ‘üzemszünetre’ és utána egy ‘újraindításra’. Tudással, lendülettel és friss energiával térsz majd vissza a mindennapi életbe.

Kiscsoportos Jóga & Életmód Tábor (max. 10-12 fő)!

Biztosítsd a helyed!

Várunk sok szeretettel!

Statisztikák:

Számok, amikre büszkék vagyunk

0
Év tapasztalat
0 +
Tábor
0 +
Eddigi résztvevő

Nézd meg mit mondtak, akik már táboroztak velünk:

Vélemények

"A jógatábort mindig nagyon várom, hisz a mindennapi stresszt csak ilyen típusú elvonulással, feltöltődéssel tudom újra-meg újra túlélni. A táborokban a legnagyszerűbb élmény a meditáción, relaxáción túl a közös együttlétek, beszélgetések, sütések, főzések, kirándulások, élmények......."
H. Kriszti
"Jó volt egyútt jógázni, még kinnt az esőben is. Klassz a hely, megnyugtató és egyben izgalmas is. Finomakat ettünk, èrdekes volt mi mindent bele lehet tenni egy zöld pestóba.."
P. G. Csilla
"Sikerült teljesen kikapcsolnom, pont erre volt szükségem. Kipihenve, újratöltött életörömmel és persze sok finomsággal jöttem haza. A kedves és inspiráló társaság, a gyönyörű környezet, az egészséges és finom ételek, a tartalmas program, a sok mozgás és a csodás, bensőséges pillanatok már csak hab volt a tortán."
V. Réka
"Jógatábort kerestem az interneten. A belső iránytűmre hallgattam és tudtam, hogy nekem téged, benneteket kell választanom. A jógatábortól feltöltődést vártam, kimozdulást a saját komfortzónámból és határaim feszegetését, ami sikerült is! A kajakozás óriási élmény volt nekem! A táborban azt a belső nyugalmat éreztem, hogy három lépéssel hátrébb léphettem a saját életemtől, és onnan szemlélve, teljesen más irányt kaptam."
H. Kriszti

Biztosítom a helyem!