Lélek-jelenlét elvonulás

Biztosítsd helyes!

30000 Ft

Lélek-jelenlét jelentése: A lélek kiterjedése és csend, egyenletesség, stabilitás ebben a kiterjedésben, ahol a test minden részét és minden sejtjét áthatja, átjárja a Lélek.

Egy olyan Elvonulásra hívunk, ahol pont ezt szeretnénk számodra lehetővé tenni.

Meditáció, Jóga, Ájurvéda, Természet, Kontempláció, Energia, Spiritualitás

Várunk sok szeretettel!

Statisztikák:

Számok, amikre büszkék vagyunk

0
Év tapasztalat
0 +
Tábor
0 +
Eddigi résztvevő

VISSZAJELZÉSEK

Nézd meg mit mondtak, akik már elvonultak velünk:

"Rengeteget adott, hogy minden kérdésre nyitottak voltatok, és úgy válaszoltatok sokszor személyre szabottan, hogy abból más is tanulhatott. A bonyolult, nehezebb témákat is érthetővé tudtátok tenni. Nagyon tetszett, hogy az eltervezett programot rugalmasan kezeltétek, alkalmazkodva az esetleg több kérdéshez, történet-meséléshez, ugyanakkor minden lényeges elemet megtartottatok. Mindent megkaptam, sőt többet is, mint amire számítottam. Rengeteg „tudás-kiskaput” nyitottatok ki. Összességében szuper tábort szerveztetek, kedvet csináltatok a tanultak elmélyítéséhez és további ismeretek megszerzéséhez, de útravalót is adtatok a mindennapokba beépítéséhez is, ami talán a legnagyobb kincs. Integrált tudást közvetítetek, nyitottságot és csupa pozitív energiát sugároztok. Ha ebből mi, résztvevők, egy kicsit is magunkévá teszünk, és ezen túl egy picit tovább is közvetítünk, talán már jobbá is tettük magunkat, és ami körülvesz minket. Nagyon köszönöm Nektek mindazt, amit adtatok! Kívánom, hogy minél több emberhez eljussatok, és nagyon remélem, hogy rövidesen újra résztvevője lehetek valamelyik programotoknak!"
Dominika
Budapest
"Ajánlom másoknak a részvételt, mert olyan emberekkel találkoztam, akik szívvel, szertetettel, alázattal végzik munkájukat, és nagyon jó amikor az ember "csak" kap és végre nem csak ad... Hála Nektek "megkérdeztem" magamtól, hogy "lelkem" mit akar és azt csináltam...."
Anikó
Pozsony
"Halas vagyok nektek minden egyes percért. Nagyon sokat adtatok nekem, amit minden egyes nap próbálok átültetni a való világba. Olyat kaptam Tőletek amire nem is gondoltam. Livi minden egyes szava a mai napig el bennem és erőt ad, Barbara a Te jelenléted, tanításod szintén rengeteget segített abban, hogy elinduljak a saját utamon. Én csak annyit szeretnék, hogy a kettőtökben lévő hitet és tudást még több embernek adjátok át, és én szeretnék minden ilyen típusú Elvonuláson részt venni."
Kriszti
Budapest

Biztosítom a helyem!