Tudástár

By Belső ragyogás

Mi az a tudástár?

Tudásunkat cikkek formájában találod itt, számodra kényelmesen könyvtár formába rendezve és szétválogatva 4 téma szerint: Ájurvéda, jóga, életmód és gondolatok. Blog bejegyzéseink segítséget és tudást adnak Neked, hogy kis lépésekkel haladva is sokat tehess egészségedért és a jobb, élhetőbb mindennapokért.

A cikkekben olvashatsz tippeket, elméleti tudást, saját tapasztalásokat, egyszerű gyakorlatokat, gyógynövényekről, recepteket test & lélek számára, felfedünk tévhiteket és téves eszméket, melyek keringenek a köztudatban.

Jó olvasást kívánunk!

Legfrissebb bejegyzések

Ismered a YouTube videó tudástárat?

A rendszeres jógagyakorlás lehetséges és kivitelezhető! Ebben próbálok csatornámmal a segítségedre lenni. Csak 30 perc naponta és jól indul a napod! Több száz tematikus kb. 30 perces gyakorlás vár rád.

A mindennapi gyakorlás még akkor is, ha rövid, alapja a jógának és képes teljesen megváltoztatni testünket, érzelmeinket és a gondolataink birodalmát.

Szeretnél feliratkozni Belső Ragyogás magazinunkra?

Hírlevél feliratkozóink a levelekbe extra tartalmakat, érdekességeket kapnak és elsőkként értesülnek eseményekről, új programokról, exkluzív ajánlatokról, a legfrissebb tudástár anyagáról, online kurzusokról, videókról és egyéb hírekről! Biztatlak rá, hogy iratkozz fel és legyél rendszeres olvasója a Magazinunknak.